Leakfinder hráče Lyptus (BVB spoty vs polar bets)

#1 T6s(s) KK9s 8ss J - c66 xb stb33 T stab za 1/3p! (combodraw check beh dává smysl spíš v 3bp, kde ruka trochu trpí vs /shove) v praxi si chceme zvyšovat stab freq co nejvíc (polar hráči po cb66 x jdou hrozně často xF i vůči 1/3p) as played v teorii bychom měli volit 50+ sizing na R, ale exploitativně to vypadá proti nitovi ok (musí callovat většinu made hand + občas Ahighs)

Od |2021-07-26T12:42:03+02:0026 července, 2021|HHreviews|1 komentář

HHreview z warm-up nl50 session

#1 AJ CO-SB 3bet, 987s xF vs halfpot- vůči eq-driven rangi můžeme hrát pravděpodobně strategii velmi blízko x/shove or fold, moc hand tu z xC nebude benefitovat a budou nespíš 0ev stejně- 0% cb na tomto boardu je optimální, v teorii je cb nízký stejně + IP bude mít pravděpodobně trochu vyšší stb freq

Od |2021-09-01T10:17:21+02:0025 května, 2020|HHreviews|3komentářů

Postflop game-plan – 28. díl (4bet poty jako PFC)

V tomto díle uvidíte rozbor zhruba desíti hand vyfiltrovaných na téma "4bet pot jako preflop caller". Za pomoci Snowieho vyhledáme situace označené jako chybně zahrané a zkusíme se zamyslet nad tím, zda některé z nich lze obhájit více exploitativním pojetím.

Od |2021-09-01T10:59:04+02:0027 října, 2018|HHreviews|2komentářů

Postflop game-plan – 27. díl (4bet poty jako PFA)

V tomto díle se podíváme na situace, které jsem dle Snowieho zahrál suboptimálně jakožto preflop agresor ve 4bet potu. Vysvětlím své důvody, proč jsem handu zahrál svým způsobem a porovnám možná řešení navrhované Snowiem.

Od |2021-09-01T11:01:27+02:008 října, 2018|HHreviews|0 komentářů

Postflop game-plan – 26. díl (multiway poty, 3bp)

V tomto díle se poprvé budeme věnovat poměrně málo frekventovaným situacím. Nicméně každý pokerový hráč by měl i v těchto spotech vědět, jak odhadnou range soupeře a adekvátně přizpůsobit svoji strategii a jaké volit sizingy.

Od |2021-09-01T11:01:38+02:006 října, 2018|HHreviews|0 komentářů

Postflop game-plan – 25. díl (multiway poty jako PFC, s.r.p.)

V tomto díle uvidíte 12 hand, ve kterých jsem dle Pokersnowie chyboval v multi-way potech jako preflop caller. Jak ale uvidíte, většinu těchto potů hrávám diametrálně odlišně skrz jiné range v praxi a zkusím tedy rozlišovat mezi spoty, kde Snowieho doporučení lze aplikovat od těch, kde je lepší se od jeho doporučení odchýlit.

Od |2021-09-01T11:02:19+02:0025 září, 2018|HHreviews|0 komentářů

Název

Přejít nahoru