HHreview (SRP jako PFA OOP, mariancernai), 02/2022

Úkol týdne #2 KK(x) UTGvBB 5Q9s Ass 2s cb33/c3.6x c72 xb - zpětně i 3bet na F je dobrá option - na takto draw heavy boardu bude xR50 dost čosto více weighnuté na bluffy, tzn. 3b s KK pro value/protekci vypadá o trochu lépe než simplifikace na 0% 3b OOP play:

Od |2022-02-14T16:50:41+01:0014 února, 2022|HHreviews|1 komentář

Handy proti rekreačním hráčům – pt1, 11/2021

V tomto poker videu uvidíte, mimo jiné, následující strategie: 1. 88 izo 5bb BTN. 592r 3s 4 xb c100 c100 - pf: defaultně stačí cca 4bb s 2 živými rangemi behind - postflop: cbet F > xb (9x tolik nemá, 88 jsou na tomto boardu silné na vbet + potřebují protekci) - asp. call T ok (může mít i horší value), R fold (neatraktivní spot pro něj, vypadáme dost jako Ahigh)

Od |2021-11-08T16:45:56+01:008 listopadu, 2021|HHreviews|0 komentářů

HHreview z warm-up nl50 session

#1 AJ CO-SB 3bet, 987s xF vs halfpot - vůči eq-driven rangi můžeme hrát pravděpodobně strategii velmi blízko x/shove or fold, moc hand tu z xC nebude benefitovat a budou nespíš 0ev stejně - 0% cb na tomto boardu je optimální, v teorii je cb nízký stejně + IP bude mít pravděpodobně trochu vyšší stb freq

Od |2021-09-01T10:17:21+02:0025 května, 2020|HHreviews|3komentářů

Postflop game-plan – 28. díl (4bet poty jako PFC)

V tomto díle uvidíte rozbor zhruba desíti hand vyfiltrovaných na téma "4bet pot jako preflop caller". Za pomoci Snowieho vyhledáme situace označené jako chybně zahrané a zkusíme se zamyslet nad tím, zda některé z nich lze obhájit více exploitativním pojetím.

Od |2021-09-01T10:59:04+02:0027 října, 2018|HHreviews|2komentářů

Postflop game-plan – 27. díl (4bet poty jako PFA)

V tomto díle se podíváme na situace, které jsem dle Snowieho zahrál suboptimálně jakožto preflop agresor ve 4bet potu. Vysvětlím své důvody, proč jsem handu zahrál svým způsobem a porovnám možná řešení navrhované Snowiem.

Od |2021-09-01T11:01:27+02:008 října, 2018|HHreviews|0 komentářů

Název

Přejít nahoru