HHreview z warm-up nl50 session

#1 AJ CO-SB 3bet, 987s xF vs halfpot - vůči eq-driven rangi můžeme hrát pravděpodobně strategii velmi blízko x/shove or fold, moc hand tu z xC nebude benefitovat a budou nespíš 0ev stejně - 0% cb na tomto boardu je optimální, v teorii je cb nízký stejně + IP bude mít pravděpodobně trochu vyšší stb freq

Od |2020-06-23T22:04:56+02:0025 května, 2020|HHreviews|3komentáře

Postflop game-plan – 28. díl (4bet poty jako PFC)

V tomto díle uvidíte rozbor zhruba desíti hand vyfiltrovaných na téma "4bet pot jako preflop caller". Za pomoci Snowieho vyhledáme situace označené jako chybně zahrané a zkusíme se zamyslet nad tím, zda některé z nich lze obhájit více exploitativním pojetím.

Od |2020-06-29T18:03:28+02:0027 října, 2018|HHreviews|2komentáře

Postflop game-plan – 27. díl (4bet poty jako PFA)

V tomto díle se podíváme na situace, které jsem dle Snowieho zahrál suboptimálně jakožto preflop agresor ve 4bet potu. Vysvětlím své důvody, proč jsem handu zahrál svým způsobem a porovnám možná řešení navrhované Snowiem.

Od |2020-06-29T18:14:13+02:008 října, 2018|HHreviews|0 komentářů

Postflop game-plan – 26. díl (multiway poty, 3bp)

V tomto díle se poprvé budeme věnovat poměrně málo frekventovaným situacím. Nicméně každý pokerový hráč by měl i v těchto spotech vědět, jak odhadnou range soupeře a adekvátně přizpůsobit svoji strategii a jaké volit sizingy.

Od |2020-06-29T18:14:41+02:006 října, 2018|HHreviews|0 komentářů

Postflop game-plan – 25. díl (multiway poty jako PFC, s.r.p.)

V tomto díle uvidíte 12 hand, ve kterých jsem dle Pokersnowie chyboval v multi-way potech jako preflop caller. Jak ale uvidíte, většinu těchto potů hrávám diametrálně odlišně skrz jiné range v praxi a zkusím tedy rozlišovat mezi spoty, kde Snowieho doporučení lze aplikovat od těch, kde je lepší se od jeho doporučení odchýlit.

Od |2020-06-29T18:17:44+02:0025 září, 2018|HHreviews|0 komentářů

Postflop game-plan – 24. díl (multiway poty jako PFA, s.r.p.)

Tímto dílem se pustíme do složitějšího tématu a tím jsou multi-way poty. Nejprve si povrchně probereme 3 typy situací - single raised poty s iniciativou i bez ní a případně i více raritní situace jako 3bet multi-way poty. Využijte určitě i fórum a coachingy k tomu, abyste si znalosti v tématech ověřili díky robustním rozborům.

Od |2020-06-29T18:18:18+02:0021 září, 2018|HHreviews|0 komentářů

Postflop game-plan – 23. díl (CC, BB vs SB)

V programu Pokersnowie vyfiltruji situace z NL100, ve kterých jsem cold-calloval steal od soupeře. Podíváme se na spoty, které jsou podle Snowieho zahrál nejvíce suboptimálně a zkusíme si nastínit řešení, jak by se daly zahrát s co nejvyšší EV.

Od |2020-06-29T19:01:24+02:0016 září, 2018|HHreviews|2komentáře

Postflop game-plan – 21. díl (CC, BB vs CO)

Na CO už jsme na pozici, kde většina lidí defenduje výrazně méně hand, než by měla. Samozřejmě si uvědomuji, že pokud jste v prostředí s vysokým rakem, máte vůči sobě dobrého soupeře a čelíte vysokému openraisu (3-3.5x), potom zřejmě musíte callovat relativně tight. Nicméně pokud některý (nebo většina) z těchto argumentů neplatí, potom byste měli podstatně rozšiřovat range, kterou hrajete. Jak moc tuto range rozšiřovat a jak ji hrát postflop, uvidíte v tomto videu.

Od |2020-06-29T19:03:54+02:001 září, 2018|HHreviews|0 komentářů