HHreview hráče David T. (nl200, BVB jako PFC)

Úkol týdne všechny runouty jsou dobré, jen některé ještě lepší (9-K/6) sizing dominantní 1/3p (až na 6, kde můžeme i overbetovat) 1bb delayed cbet je i zde lepší než  1/3p (je indiferentní s více handami, musí callovat velmi loose value-threshold je něco jako Ahigh+ na nízkých kartách a na vyšších kartách lepší Ahighs+

Od |2021-07-29T20:00:55+02:0029 července, 2021|HHreviews|0 komentářů

HHreview – BVB jako PFA (nl400+)

#1 A8o 556r xF100 toto je jiné než v úloze, jednak jsme byli shallower a HLAVNĚ 100 bet je o dost vyšší sizing než 66 v teorii mix, v praxi spíš fold, lidi takto často hrají 6x/77/44, méně často bluffy a když už bluffují, často pokračují v agresi na T (je lepší udělat rozhodnutí už na F)

Od |2021-07-22T11:50:46+02:0022 července, 2021|HHreviews|1 komentář

Tvorba notes a readů na aggro whale

Potenciální chyby: KQo oR/f MP-BB vs 4.8x - dostatečně nízký sizing na to, abychom to ruku nefoldnuli s jeho hand selekcí, kterou výrazně dominujeme - nejlepší bude asi call, 4b nás dostává do špatného SRP spotu s Khigh proti člověku, co pot donkuje různé typy hand (raději mít v této linii opravdu silné handy, co agresi ustojí)

Od |2021-07-15T19:27:41+02:0015 července, 2021|HHreviews|1 komentář

HHreview (BVB jako PFC, vs polar bet, nl400-nl2000)

#1 Q7s(x) 754s 7 J c66 stb66 ai v teorii jdeme na nízkých kartách small bet (protekce před overcards), kdežto na vysokých kartách bychom měli správně splitnout range (jsou tam i nějaké protection bety, ale výrazné méně a musíme být více selektivní co se hand týče - třeba 73s solver stabuje - zranitelná ruka, ale outy navíc vůči overpairům...a potom overbet, kde jsme hodně polar)

Od |2021-07-08T11:51:00+02:008 července, 2021|HHreviews|1 komentář

100vpip whale (notetaking a readbuilding, vol.2)

K88r BVB jako PFC vs polar cbet 0% raise je správná hra proti polar betu, obzvlášť na tomto boardu foldujeme o 10% víc než solver, takže oop může cbetovat daleko víc jako exploit vůči nám foldujeme víc Ahighs (neměli bychom dělat příliš rozdíly mezi A7 a A9, 9-ka nám nehraje vůči 8-ce stejně), ta boarderline je spíš až u A5o, kde musíme mixovat a u nižších kickerů už potřebujeme BDFD)

Od |2021-07-01T12:03:29+02:001 července, 2021|HHreviews|1 komentář

Notetaking a redbuilding vs whale (Ragnar coaching, nl50)

764r MPvBTN after xR vs polar betvypadá to, že nejdůležitější je , aby karty netrefovaly nejčastější PPs soupeře, které v úzkém PF CC jsou dominantní - z tohoto pohledu 8-ka je range check a cokoliv okolo toho, co nespáruje board obvykle board pairing karty nejsou dobré, protože redukují nám sety, ale tady proti úzké a jasně definované range je to naopak dobré, protože my máme dost OP v rangi a IP hráči to naopak redukuje sety a nevylepšuje nové J-K nejlepší pro nás, A/2 neutrální všude jdeme za 2e (okolo 2/3 s výjimkou 3/A, kde můžeme jít 1/3p)

Od |2021-06-24T12:13:33+02:0024 června, 2021|HHreviews|1 komentář

HHreview (Borek na nl50, SRP PFA OOP vs polar bets)

#1 ATo(x) MPvBTN KQ3s Ts A xR b66 x xR s GS vůči 2/3p nebude neefektivní (as played určitě range check T na této kartě, bluff na kartě, která kompletuje všechno, není efektivní + 3BW na boardu samo o sobě není dobré na bluff) xR v praxi není real thing do polar betu na tomto boardu, v teorii je to 0%! nicméně na tomto konkrétním boardu, kde soupeř má málo setů a jako jeden z mála nás trefuje opravdu o dost lépe, bude lepší udělat výjimku a jít cb33 s GS bez blockeru na FD můžeme jít i cb + xF na blanku, nicméně board se IP hráči defenduje poměrně těžko, takže i nějaký tripple barrel může být profitabilní

Od |2021-06-17T12:29:23+02:0017 června, 2021|HHreviews|1 komentář

Přejít nahoru