BVB spoty jako PFA – HHreview (nl400-nl600)

#1 33 K54r 8s 3 x b25 b150 - flop by většina lidí BVB cbetovala, ale je to dost špatný board pro oop, IP má K5o, 54o - na R overbet není optimální, handy, které hrají x b33 nechtějí overbetovat a 33 mají za úkol je protektovat ve všech liniích (nejčastěji xR nebo b75 v teorii)

Od |2020-06-11T09:53:23+02:004 června, 2020|HHreviews|1 komentář

NL400-NL600 HHreview (redline spoty)

BVB vs fish vs limp - můžeme raisnout atc a betnout F nebo checknout všechny mixed handy a betnout vždy, když k nám fish checkne / overfoldovat vůči agresi 1/3p na R ip - nedává smysl v teorii, ale vs fish určitě používat pro value, soupeř nás nemůže dlouhodobě punishovat

Od |2020-06-23T22:06:00+02:0021 května, 2020|HHreviews|1 komentář

3bet poty jako PFC IP (HHreview, nl200z)

3bet poty jako PFC - zajímavé spoty / simulované v PIO solveru: 1.) JJ BT-BB 250bb deep T57r 6s 3 c50 xb cd60 - dost legitimní raising ruka na F (i v teorii je raise ev-wise velmi dobrý), v praxi bude fungovat ještě lépe, jelikož lidi skoro nikdy nebudou 3betovat takto deep ani KK, protože se bojí setu - náš plán je jít skoro vždy xbeh OTT (pracujeme s předpokladem, že jeho cb/c range je silnější, než by měla být) - i tak jsou JJ mixed na T v této linii, takže je to i teorií podpořená linie

Od |2020-06-23T22:46:01+02:0022 ledna, 2020|HHreviews|0 komentářů

3bet poty jako PFC – rozbor nl200z hand

1.) TT(sx) JJ7r 3s 5 c27 xb c75 - na F: callujeme bšechny board pairy, PPs, handy se 2OC vůči 7 s BDFD, mix-foldujeme AQ/KQ bez BDFD, foldujeme zbytek, žádné loose peely s handami jako 65s s BDFD nebo QTo čistě na OESD outy etc... - T vs check: oop by měl mít v checku jen 10% OPs, trochu víc trapů od Jx a vždy checkovat 77 (co se týče hand, co nás poráží) - v praxi lidi možná jsou paranoidnější s OP kvůli spárovanému boardu? - vs PIO TT jsou mix mezi xbeh a stb T + shove R, proti člověku spíš xbeh - 3 důvody:

Od |2020-06-25T19:26:54+02:0016 ledna, 2020|HHreviews|0 komentářů

3bet poty OOP jako PFA (HHreview nl200-nl600)

AQo BTN vs BB 6JTs Q cb33 cb33 cb33 - teoreticky ok, nicméně zakomponováním 1/3p komplikujeme gameplan výrazně a EV rozdíl oproti jednodušší strat (1 sizing polar ~2/3p) je minimální - soupeř má taktéž nelehký úkol konstruovat stabing range OTT (checkovat velmi mnoho 2p+ hand, točit dost hand na bluff etc...) -> všechny indiff. handy xF OTT

Od |2020-06-25T19:47:58+02:0012 prosince, 2019|HHreviews, Robustní gameplan 2020!|0 komentářů

3bet poty IP MP-BT vs UTG-CO (HHreview nl200-nl600, poslední díl)

3bet poty IP BT-MP vs UT-CO (HHreview nl200-nl600, poslední díl) 1.) KJo (50bb shallow) BT vs CO - simulujeme pro MP-CO, jelikož jiné paramentry zatím nemám přednastavené - F - v teorii 50% check beh - v praxi lidi nebudou ani zdaleka dosahovat PIO xR freq, tedy 1/4p cbet s rangí bude ok

Od |2020-06-25T19:48:36+02:005 prosince, 2019|HHreviews|0 komentářů

HHreview s hráčem Roflz00r

Souhrn oblastí, na které si dát pozor: Multiway poty s rekreačními hráči - nemusíme hrát vždy 100% check, mají daleko širší range a hrají je příliš stationy / pasivně = můžeme betovat víc pro protekci a thin value BvB vs >1/3p stab = drillovat tyto situace (viz. AJ xF na 952s vs halfpot)

Od |2020-06-29T17:39:10+02:0010 října, 2019|HHreviews|0 komentářů