HHreview hráče aronpoker1 (srp jako pfa ip), 01/2022

HHreview (srp jako pfa ip) 44 BTvBB 758s 9 xb f50 Pravděpodobně dobrý spot na SDv-raise OTT (občas dostaneme fold od lepších, občas call od FDs, vyfoldujeme EQ + halfpot je obvykle weak) - i z hlediska teorie asi musíme defendovat AKs MPvBB A64r - xb

Od |2022-01-09T08:13:27+01:006 ledna, 2022|HHreviews|0 komentářů

HHreview hráče David T. (nl200, BVB jako PFC)

Úkol týdne všechny runouty jsou dobré, jen některé ještě lepší (9-K/6) sizing dominantní 1/3p (až na 6, kde můžeme i overbetovat) 1bb delayed cbet je i zde lepší než  1/3p (je indiferentní s více handami, musí callovat velmi loose value-threshold je něco jako Ahigh+ na nízkých kartách a na vyšších kartách lepší Ahighs+

Od |2021-12-08T12:14:53+01:0029 července, 2021|HHreviews|0 komentářů

HHreview – BVB jako PFA (nl400+)

#1 A8o 556r xF100 toto je jiné než v úloze, jednak jsme byli shallower a HLAVNĚ 100 bet je o dost vyšší sizing než 66 v teorii mix, v praxi spíš fold, lidi takto často hrají 6x/77/44, méně často bluffy a když už bluffují, často pokračují v agresi na T (je lepší udělat rozhodnutí už na F)

Od |2021-12-08T12:15:10+01:0022 července, 2021|HHreviews|1 komentář

Tvorba notes a readů na aggro whale

Potenciální chyby: KQo oR/f MP-BB vs 4.8x - dostatečně nízký sizing na to, abychom to ruku nefoldnuli s jeho hand selekcí, kterou výrazně dominujeme - nejlepší bude asi call, 4b nás dostává do špatného SRP spotu s Khigh proti člověku, co pot donkuje různé typy hand (raději mít v této linii opravdu silné handy, co agresi ustojí)

Od |2021-12-08T12:17:58+01:0015 července, 2021|HHreviews|1 komentář

HHreview (BVB jako PFC, vs polar bet, nl400-nl2000)

#1 Q7s(x) 754s 7 J c66 stb66 ai v teorii jdeme na nízkých kartách small bet (protekce před overcards), kdežto na vysokých kartách bychom měli správně splitnout range (jsou tam i nějaké protection bety, ale výrazné méně a musíme být více selektivní co se hand týče - třeba 73s solver stabuje - zranitelná ruka, ale outy navíc vůči overpairům...a potom overbet, kde jsme hodně polar)

Od |2021-12-08T12:18:16+01:008 července, 2021|HHreviews|1 komentář

Název

Přejít nahoru